Minder goed nieuws.. - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu Minder goed nieuws.. - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

Minder goed nieuws..

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

09 December 2005 | Oostenrijk, Saalbach

Nou, yo blijven we beyig he! De Y en de Z zijn omgedraaid, du dat gaat vast te veel fout. (Pap, ja ben te lui om het na te lezen... Maar het kost me ook teveel tijd om het na te lezen, het is hier VET duur..) MMmmz. Maar ik hoop dat jullie eruit komen.
Ik zit nu in Saalbach, maar van het goede nieuws dat ik iets anders kan gana doen hier, komt dnek ik wienig.. Die mensne hier zijn dus echt NIET spontaan. vriendelijk, vrolijk en noem nog maar meer positieve punten.. Zondag ga ik met werken beginnen. Ben benieuwd.. Toen ik gister aan kwam schrok ik me echt rot.. MIjn kamer is ZOOOOOW RANZIG!! Kheb al ene paar vieze beesten weggehaald en even wat stof van eht bed geveegd. Ook mis ik een gordijn en mijn verwarming doet het niet! Brrr.. MIjn uitzicht is de onderkant van het dak buiten.. Maar ik kan heel iets van een van de pistes zien. Er zijn nog bijna geen mensen ana het werk. Alleen ik ben er met een italiaanse schoonmaakster (die geen woord engels of duits kan) een receptioniste (lijkt me dan wel weer aardig) En Mevr. Wolff. Eten krijg ik heir nog niet, wanttoen ik erna vroeg kreeg ik de medlin dat de kok pas de 20ste aanwezig is.. OKe, Weer slecht eten dus, het scheeld dat ik dat d eafeglopen 2 weken in Wenen nog niet gedaan heb.. :s Uit eten gana is nu niet meer zo gezellig..
Heb vandaag voor het eerst weer gesnowboard en heb morgen ook nog een vrije dag sow! Dat maatk het allemaal wel weer goed hoor! (mijn korting op een skipas omdat ik in Saalbach werk is trouwens wel 2 euro!! En daar heb ik hele wat voor moeten regelen!! Moest er zefls voor naar de gemeente..)
Maar ik ga weer ik heb nog 10 minuten en wil nog even op msn.
Ik wou trouwens fotoäs hier online zetten, maar dat kan hier niet en dit is het enige intrenet cafe.. Voorlopig geen foto´s meer dus. Sorry!

Liefs van Anne!
ps: Bedankt voor jullie berichtjes! Echt superleuk!

Deciana: Wie weet! haha Veel plezier nog daar!

MIJN ADRES HIER (kaartjes en andere post is namelijk altijd welkom!!hihi)

Hotel Panther
Dorfstrasse 233
5753 Saalbach

www.hotel-panther.at

• 09 December 2005 - 17:07

Marloes:

haha, wat een verhalen allemaal!! Veel succes nog met je ongezonde eten, je ranzige kamer en noem maar op.. kusje!

• 09 December 2005 - 17:27

Daan:

Hey meis, sorry dat ik niks terug zei op msn, ik was er niet..
    Maar klinkt idd niet echt geweldig daar. Echt te ranzig die beesten enzo :S Ik hoop dat het allemaal toch nog goed komt en in de tussentijd maar gewoon heel erg genieten van het snowboarden!
    Heel veel succes voor zondag, zet em op!!

Liefs Daan

• 09 December 2005 - 23:47

Frea:

Hi Anne,
    Niet echt een confortabele suite dus..... Mar gelukkig wel sneeuw en een skipas!! Joehoe
    Take care girl.
    xxx

• 10 December 2005 - 15:12

Ria:

Hallo Annemartien,
    Het is dus niet allemaal vet cool!!!
    Wat voor taalcursus heb jij in Wenen gehad joh?. We lachen ons krom hier, gezellig.
    Wat balen van die kok maar vooral van die kamer zeg. Anne lijkt het dan nu ook echt niks meer om zoiets ooit te ondernemen.
    Heb je de lichtslinger al opgehangen voor wat sfeer?
    Gelukkig kun je wel snowboarden, daar kun je dan telkens weer naar uitkijken. Annemartien haai je taai en geniet waar het kan, groetjes uit Emmen.