Druk, druk druk.. - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu Druk, druk druk.. - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

Druk, druk druk..

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

25 December 2005 | Oostenrijk, Saalbach

Hej mensen! Als eerste wil ik jullie natuurlijk bedanken voor al jullie lieve berichtjes, echt superleuk!
Ik had afgelopen dagen gene tijd om het internetcafe hier op te ztoeken, maar er is alwere ontzettend veel veranderd. Ik ben intussen het ` meisje van alles` geworden! Ze zetten me in wara het nodig is. Ik ben met al mijn spullen naar Hinterglemm verhuist, daar werk ik in appartement Sonnwies. Daar komen alleen nederlanders en moet ik alles een beteje regelen. In en uit checken, probleempjes oplossen, vragen beantwoorden en zorgen dat alles een beteje heel blijft. Niet zo druk, ,maar wel leuk! Die nederlanders zijn dan supegeinteresseerd waarom je in oostenrijk zit, is wle leuk! In saalbach werk ik nog bij hotel panther, hier ben ik nu sochtends en savponds. Sochtends help ik bij het ontbijt en savonds in het restaurant, dat is dus superleuk! Eigenlijk moest ik alleen bij de schrank staan.(tafel) Om dirnken in te schenken, maar de kellner had me hard nodig en mocht ik helpen. Ik deed echt hele goed zei hij en is nu bezig om het zo te regelen dat ik altijd met hem kan werken! (OKEEEJJJ) Maar goed wel vet veel heen en were gereis, tussen saalbach en hinterglemm. Maar in hinterglemm heb ik wel echt een superappartementje voor mezelf. Eigen keukenblok, tafel 2 stoelen, eigen douche en wc en aparte slaapkamer met 2 persoonsbed! HEERLIJK! Ook lekker schoon! hihi. Maar als ik altijd in het hotel moet werken, behavle op zaterdag (komen d egasten in sonnwies aan, en moet ik sochtends allees schoonmaken) is het best een gedoe dat reizen en moet ik waarschijnlijk were terug naar het hotel. MAar daar mag ik gene vrienden mee nemen ofzo, in mij apartementje wel. Dus wete niet zo goed wat k wil! (maar dat is bij veel mensen wel bekend..)
Het is hier nu al een stukje drukker, dus wle gezellig!

Onder panther hotel zit trouwens de Ötzi bar, hier hadden ze nog iemand nodig, heb ik toen aangenomen, maar heb via via laten weten dat ik nit meer kon komen,(omdat toen ik er was de baas er niet was en voor de rest was ik ook veel in hinterglemm) omdat ik nu ook veel voor het panther hotel moet werken. Anders zou ik van 7:00 t/m 2:00 werken, maar nu ben ik smiddgas nog wle ene paar uurtjes vrij. Maar goed, nu durf ik me dus niet meer te vertonen in de Ötzi bar, terwijl het ene superleuke bar is.. beetje jammer.

Het is waarschijnlijk een superwarrig verhala als jullie het allemala lezen, maar er is zoveel gebeurd en ik moet alles binnen 20 min. op scherm hebben staan!

Ik wil iedreen even een super gezellige kerst en een knallend 2006 toewensen!

Ook hoop ik dat iedereen een goede vakantie heeft en laat weer van me horen!
xxx aus Saalbach/hinterglemm

PS: Maryam je kaartje is aangkomen! Superlief!! Dankje!

ps2: Mam, jou brief ook! OOk echt heel erg leuk!!

ps3: HEt gata hier stukken beter!!! En het sneeuwt heel erg veel! Echt hele mooi!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 25 December 2005 - 13:03

Maryam:

Heeey Anne,
    Wij hebben helaas geen witte kerst :( kun je niet effe wat sneeuw hier naartoe sturen? jullie hebben daar wel genoeg denk ik..
    Nou leuk dat het zo goed met je gaat en dat je het naar je zin hebt.
    Zo te lezen heb je 1, 2 of 3..?(of was het nou 4) verschillende baantjes hihi :D het klinkt in iedergeval erg leuk.
    Ik wens je een hele fijne kerst (in de sneeuw).
    Dikke kus Maryam

• 26 December 2005 - 10:55

Esther:

Heej Anne,

Ik had je vorige bericht ook al wel gelezen, maar er toen niet op gereageerd (beetje vergeten). Tof man, dat je t zo leuk hebt!
    Mijn kerst is wat minder, Bas heeft het vorige week uitgemaakt dus ik ben niet zo in de stemming. Het is me niet gegund om happy te zijn geloof ik :(
    Maarja, voor jou nog heel veel plezier daar... Ik zal proberen wat vaker te 'contacten' ;)

Liefs, Esther

• 26 December 2005 - 12:18

Daniëlle:

Hey meid!

Gelukkig gaat 't nu een stuk beter! 't klinkt allemaal heel leuk wat je beschrijft, wel druk maar ja.. zo blijf je iig lekker bezig! Hou je nog wel een beetje vrije tijd over om te snowboarden en dergelijke?

Hier gaat ook alles goed. Heb nu lekker een weekje vakantie, daar was ik echt aan toe!

Meis, geniet van alles daar en ik wens jou ook een hele fijne en gezellige kerst en natuurlijk een spetterend oud&nieuw!

Hoop snel weer wat te horen :)

Dikke kus Daan.

• 27 December 2005 - 11:30

Rolien:

hej zus,

Jammer dat je d'r niet bij was met de kerst. Alleen wij hadden helaas geen sneeuw en jij wel! haha ik denk dat ik je nog wel spreek ma zo niet alvats een fijne tijd! en nieuwejaar! XXX je zusje

• 01 Januari 2006 - 18:33

Falco:

Gelukkig nieuwjaar nog!!! :D

• 01 Januari 2006 - 19:10

Martin:

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Zo zie je maar waar al die 'horeca-ervaring' goed voor is :-))

Groet uut Grunn'
    Martin