Välkommen i Trollskogen!!
Door: Annemartien
Blijf op de hoogte en volg Annemartien
14 Maart 2006 | Zweden, Malmö
Ben hier zaterdagavond aangekomen en werd gelijk verrast met een heerlijke maaltijd! mmmz!! Wel even wennen om in een onbekend huis met onbekende mensen te zitten, maar Jesper hielp me er goed doorheen! (zo is ie dan ook wel weer, hihi) Na het eten zijn we naar 2 vrienden van hem gegaan, maar we waren zo moe dat het niet zo laat werd. > Dat zegt trouwens niets over de hoeveelheid alcohol die er door sommigen naar binnen gewerkt is.. ;)
Zondag hebben we beetje sightseeing Malmö gedaan (wel met de auto, want het is hier GROOT!)
Gister zijn we dan eindelijk naar Trollskogen geweest! Voor de mensen die niet weten wat een trollskogen is, dat is een super eng bos met enge trollen die ergens vertopt zitten. En wel heel goed verstopt, want ik heb er nog nooit 1 gezien!! (misschien maar goed ook..)
Toen Jesper de eerste dag begon in Freaking Hotel Panther vroeg hij of ik wat zweeds kon (nadat ik hem verteld had dat ik er eerder geweest was). Maar ja, Trollskogen natuurlijk! Hij moest zo lachen dat ik dat wist. Dus vandaar dat we besloten hadden om er een te bezoeken. Maar helaas weer geen trollen..
Gisteravond kreeg Jesper ene telefoontje van zijn oude baas, of hij een paar dagen wou werken. Nou, dat is dus vandaag en morgen de hele dag. Maar dan ook de heel dag! van sochtens 8 tot savonds 00:00 uur.(!!) Maar hij heeft het geld nodig,want we willen nog graag naar een vriend van hem die meer in het noorden woont. (afstand: gelijk aan de afstand Malmö-Heerde, dus reken maar uit) Maar ik heb me vandaag prima alleen vermaakt! Eerst even uitgeslpane tot een uurtje of 10:00, want ik had vanochtend weer eens hoofdpijn. Eigenlijk nog steeds, want ben echt super verkouden! Daarna even rustig ontbeten en de Moeder van Jesper (Pia) heeft me een citymap van Malmö gegeven en me laten zien waar ik heen kon en hoe ik eht best naar de stad kon lopen. (t,is dat ik niet weet hoe je woorden 3 dubbel moet onderstrepen, maar anders hadden die onder het woord LOPEN gestaan!!) Dat wandelingetje naar de stad duurde 2 uur!! ben wel even trots op mezelf! hihi. Maar nee, ze hadden me al geinformeerd dat het een lange wandeling is, maar zeker de moeite waard. En dat was het! Langs de zee en later door een park, heerlijk! eenmaal in de stad gekomen de eerste H&M binnen gewandeld! Niet dat we die in Nederland niet hebben, maar ja, k ben toch in Zweden, moet het toch gedaan hebben. En alles is hier echt goedkoper! Kleding, eten alles. Kzal even klein voorbeeld geven.. > pizza 39 Kronen! Is zo´n 4€!! Rond 5 uur de bus maar terug genomen naar huis. HAd weinig zin om nog een keer zo ver te wandelen. Ze waren hier al ongerust, omdat ik zolang weg was. (ze wisten waarschijnlijk niet, dat ik kan shoppen!)
daarna gelijk Jesper even wezen opzoeken op zijn werk. Waren maar 5 minuten, maar goed, weet ik teminste wat ie doet. Wat ik morgen ga doen is nog een groot vraagteken, k heb werkelijk keine anung! Eerst maar zien of ik een beetje slapen kan vannacht. Maaar voor nu zeg ik,
hej då!!
xxx
ps: Kga naar huis!
Kheb mijn vliegticket naar Amsterdam geboekt! 4 april wacht het vliegtuig op mij! (hoop ik, want k ben altijd zo laat..)
14 Maart 2006 - 18:35
Falco:
Zweden!!! ik heb wat gemist geloof ik :D tof iig :) -
14 Maart 2006 - 19:12
Anneke:
hej,fijn weer iets van je te horen.Ik werd op mijn wenken bediend na mijn smsje.Jammer van die hoofdpijn,misschien is die zweedse alcohol niet zo best voor je!!!
Geniet er nog maar een poosje van en dan zien we je in iedergeval 4 april terug.
groetjes van je moeder. -
14 Maart 2006 - 19:14
Daan:
Hey meid! Had je al gesproken op msn, maar nogmaals heel veel plezier de laatste weken daar! En heb superveel zin om je weer te zien :) Tot snel... dikke kus! -
15 Maart 2006 - 13:26
Maryam:
Hey Anne,
Geniet nog van je laatste weken in Zweden.
Tot snel :)
Dikke kus Maryam -
17 Maart 2006 - 21:24
Jizo:
lots of fun...
zo te zien genoeg sneeuw ook in zweden..
succes met de knackerbröd
en alvast veel plezier laatste weekies