hoi hoi - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu hoi hoi - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

hoi hoi

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

18 Januari 2006 | Oostenrijk, Saalbach

Hej!
Vandaag niet zoveel te melden. Heb de afgelopen niet zo heel veel gedaan buiten het werken om. Ben alleen vrij veel wezen snowboarden, omdat Jesper (die zweedse collega) ook snowboard, maakt het wel een sutk gezelliger! Oh ja, weet niet of het boeiend is om te lezen, maar omdat ik elke keer verhuizen moet van sonnwies in hinterglemm naar Patnher hier in Saalbach, leek het me beter om in saalbach te slpane, omdat ik daar sochtends en savonds moet werken en geen auto ter beschikkin gheb om heen en were te reizen. (dus eigenlijk is het niet beter, maar een NOODZAAK) Maar er zijn geen kamers meer vrij, dus nu slaapik vanaf vrijdag bij Jesper op de kamer, hij heeft een grote kamer. (mijn eerste kamer was groter, maar nu ook bezet door een ander.. beetje jammer.) Ik heb liever mijn eigen kamer, maar kan het prima met hem vinden, dus komt wel goed!

Frea, heel veel plezier daar!! Als ik terug kom (en geld over heb), kom ik zeker langs! Iig heel veel plezier daar, maar dat zal wel lukken!

Buurman, bedankt voor je berichtje! Ik vind het echt heel leuk om van iedereen te horen!

Janniek, maakt niet zoveel uit hoor, ik lees je bericht ook nu pas, want ik kan niet zoveel op internet.

Maryam, Gertine en Danielle! MIS JULLIE!!

En een dikke knuffel aan thuis! (EN KAYA! MIS HEM!!) Maar ik heb hier een andere hond (Günther heet ie) Heb ik voor 1 euro in wenen gewonnen, moest hem hebben hij lijkt op kaya!! Bruin met wit en blaft niet! (en hij stinkt ook niet) Nu zorg ik al sinds wenen voor hem, We zijn samen in Kino geweest, geshopt, uit eten, kroeg, eigenlijk nam ik hem overal mee naar toe. Behalve mee naar school, dat vond ie niet zo leuk, dus dan bleef hij lekker in bed liggen. Vanuit wenen heeft Marijke hem meegenomen naar Kaprun ( ik had geen plek meer, moest aöl meerdere dingen achterlaten), en vanuit Kaprun hebben Kim en Montsy hem meegenomen naar Hinterglemm, daar heb ik hem weer opgehaald. Hij had me heel erg gemist hadden ze gezegd, dus zijn w emet zn alle uit eten geweest en vond Günther het ook weer goed!
Nou, zijn jullie daar ook weer van op de hoogte!

LIEFS van Anne

ps: Voor de mensen die het nog niret in de gaten hebben, Günter is een knuffel.. (maar hijs net zo lief als Kaya!

• 22 Januari 2006 - 12:56

Maryam:

Heey hahaha zo te horen heb je wel veel vrienden gemaakt :) Ik mis je ook heel erg hoop je snel weer te zien en zorg je wel goed voor Günter en jezelf natuurlijk :D

Dikke Kus Maryam

• 26 Januari 2006 - 21:50

Roelof:

Hoi Annemartien,
    Volgens mij heb je je draai wel te pakken. Veel werken, slapen, snowboarden, borrelen, weer werken, vriendje? etc.
    Geniet er van zo lang het allmeaal nog kan en wij zien elkaar in februari.
    Toi, toi toi und viel Hals und Beinbruch.
    Liefs Papa

• 13 Februari 2006 - 11:59

Marloes:

Hey anne!
    Hoest daaro? Hier alles nog steeds suf en saai, haha. Maar het klinkt allemaal wel leuk daar,alsof je wat meemaakt enzo:) (JALOERS!!) haha. Wanneer kom je eigenlijk ongeveer weer terug? Nou veel plezier nog meid!!!!!!
    xxxMarloes

• 13 Februari 2006 - 12:02

Marloes:

Ps: Ik mis meer foto's :)