T gaat zo snel!! - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu T gaat zo snel!! - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

T gaat zo snel!!

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

13 Februari 2006 | Oostenrijk, Saalbach

Hej hej!
Hier ben ik weer.
Alles gaat super ik vermaak me prima hier,(buiten het werk om dan)...
Volgende week komen pap en mam jippie! (kijk er naar uit) Ik heb trouwens kunnen regelen dat ik woensdag de hele dag vrij heb! Dus misschiern kunnen we woensdavond rodelen..? ODan kan ik vast boeken hier! Want het zal wel druk worden.
(mam, heb mijn spullen van Annelies gekregen! dankje!)

Normaal snowboarden jesper en ik zon 3 x in de week, maar is vorige week zijn snowboard gestolen!!(900 euro!!) NEEEJ! Hij heeft een nieuwe besteld, maar daar zitten we nu dus nog steeds op te wachten, want om elke dag alleen snowboarden is niet echt super.

Marloes, alles gaat hier dus goed! Hoe is het met je vriendje..?

God, ik schrijf alles door elkaar, maar kan niet echt meer denken vandaag.. Vraag me niet hoe het komt.. ;)

Maar het gaat hier ecth super snel! nog 1,5 maand en dan is het seisoen weer voorbij, dana nog naar innsbruck, wenen, boedapest en de rest van de maand moeten we nog even zien. MAar dat horen jullie vast allemaal nog!

Groetjes vanuit Saalbach!

xxx

• 14 Februari 2006 - 18:39

Diny:

Fijn dat je het zo naar je zin hebt, ik hoop dat je gauw weer kunt boarden. Veel plezier volgende week!!

Groetjes Diny

• 14 Februari 2006 - 19:55

Daan:

Hey meid! Fijn dat je het nog zo leuk hebt daar! Allemaal wilde plannen voor de komende tijd hoor ik.. leuk man! :) Wel balen dat Jesers snowboard gestolen is :( Maar hoop dat ie snel weer een nieuwe heeft! Ik sms je snel weer :D

Kus Daan.

• 15 Februari 2006 - 09:40

Anneke-mam:

Plannen genoeg lees ik.We horen er de volgende week wel meer over neem ik aan.Wat balen zeg, van dat snowboard.Die moet dus ook al aan de ketting.
    Wat betreft het rodelen, dat lijkt me een prima idee om dat alvast te reserveren, doe maar!We zien je de volgende week.Dat zal wel zondagmiddag worden zeker.Tot dan!,mam.

• 17 Februari 2006 - 15:44

Marloes:

Heey!!
    Met mun vriendje is nog steeds alles goed hoor, apart he? haha. Hoe is het trouwens daar met de liefde? Ik hoor je over van alles en nog wat praten behalve over de mannen! Details graag:) Veel plezier nog!Ik hoor t wel! kus Marloes