ONTSLAG!!! - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu ONTSLAG!!! - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

ONTSLAG!!!

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

19 Februari 2006 | Oostenrijk, Saalbach

JA, eindelijk! Ik heb de knoop doorgehakt en ontslag genomen! Wat een freaking place!! Maar goed, buiten het werken om was alles super, maar elke dag nieuwe problemen gezanik en gezeur! (goh, nu ik dat zo typ, doet me dat aan kinderen voor kinderen denken.) En daar komt ook nog eens bij dat Jesper afgelopen week al gegaan is. Hij ist nu nog in Hinterglemm, maar gaat terug naar Zweden voor een paar weken iig. Ik moet hier nog blijven voordat ze iemand anders gevonden hebben en dan ga ik waarschijnlijk ook naar Zweden en dan even bijkomen thuis in dat koude kikkerlandje (hmmz.. niet echt van toepassing..:s )hihi.

Ma ben iig opgelucht! Heb om 16 uur afgesproken met pap en co! Lang nicht gesehen!!!

Van mij een dikke knuffel aan iedereen!
xxx
En jullie horen van me!

• 19 Februari 2006 - 18:44

Ria:

Hai Annemartien,
    Zo dus kogel is door de kerk!! Nou ik vind dat je je kranig hebt gehouden de afgelopen maanden, petje af hoor.
    Hopen dat ze een beetje snel een opvolger voor je kunden vinden anders zal het wel worden afzien vrees ik.
    En wat nou dan, naar Zweden? Is die Jesper zo leuk of kun je daar aan het werk? hoe dan ook , have a goof time!!!
    Ik wens je een waanzinnig leuke week met je ouders en co en houd op ons de hoogte hé van je plannen.

Groetjes ook van de rest van de fam. Venhuis