Mallorca here we come!! - Reisverslag uit Heerde, Nederland van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu Mallorca here we come!! - Reisverslag uit Heerde, Nederland van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

Mallorca here we come!!

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

08 Mei 2006 | Nederland, Heerde

hej lieve mensen!

Jesper en ik hebben afgelopen woensdag een 8 daagse vakantie naar Mallorca (El Arenal)geboekt, om die week werk te gaan zoeken voor de komende maanden. (rond 10 juli moet ik weer terug zijn ivm China!(Ook super veel zin in!!) We nemen aan dat eht wel gaat lukken, want we zitten in een heel toeristich gebied en we zijn vog voor het hoogseizoen. We hopen in een bar of restaurant aan de gang te kunnen. Ik zal proberen om ook nu were deze site een beetje bij te houden, om jullie even jarloers te maken op het zon, zee en strand gebeuren! (al is het vrij pijnlijk met zonneallergie, maar dat overleven we vast wel..)

Iig tot ziens!

XXX van Anne

• 08 Mei 2006 - 16:29

Frea:

hey,
    Je smste me wakker vanochtend, maar mocht mn bedje ook wel een keer utkomen so its all good :-) Hey heel veel succes en je vind vast wel 1 of ander baantje. xx Frea

• 10 Mei 2006 - 10:09

Ria:

Hey Annemartien,

Weer grote plannen lees ik wel, top hoor!!

Samen met Jesper wens ik jullie werk, zon en heel veel plezier toe.

Groetjes Ria.