Factor 60 HELPT!!
Door: Annemartien
Blijf op de hoogte en volg Annemartien
17 Mei 2006 | Spanje, El Arenal
Daar ben ik dan!
Verbrand dat wel, maar iig geen last van rode uitslag! Dat is iig een goed begin!
De vakantie zit er al weer op, morgen moeten de onze kamer uit en we hebben besloten om hier te blijven, omdat iedereen zegt, kom over 2 weken maar terug voor erk, dan is eht veel drukker. (En nu zijn er al ontzettend veel mensen!)
Maar dus nog geen verblijfplaats... Morgen over straat slenteren dus, maar het komt allemaal wel goed. (gaan we dan vanuit)
Het is hier iig ontzettend mooi! Vrijdag gelijk een scooter gehuurd, om daarmee naar magaluf te rijden om daar 2 mensen van Saalbach te ontmoeten en werk te zoeken. Het was erg egzellig, maar werk zoeken was minder. Ze zoeken overal naar pr mensen. Promateie maken voor alle bars, discotheken en restaurants. Jesper heeft al wel 1 dag gewerkt, maar dara is hijgelijk mee gestopt, er waren alleen maar spaans sprekende mensen, waar hij dus echt niets mee kon. Beetje jammer. Veredr heb ik het idee dat ik buiten het mooie uitzicht om me in Nederland bevind.)nederlandse bars, mensen en lawaai..)
Ik ga nu nog even proberen om wat fotos online te krijgen, maar als dat nmiet lukt, zal Jesper ze op zijn site proberen te zetten en zal ik die site even melden.
Voor iedereen een dikke kus!
ps: K ben opok al beetje bruin! (hihi)
XXX van Anne
17 Mei 2006 - 20:34
Gertine:
Hee Anne en Jesper!
Doen jullie goed hoor, daar lekker in het zonnige Spanje :D Hopelijk vinden jullie snel werk! Veel plezier nog! Ps: Leuke foto's :)
Liefs Gertine. -
17 Mei 2006 - 20:55
Daniëlle:
Hey meid!
Ziet er echt gezellig en mooi uit daar! Ben stiekem wel een beetje jaloers, hihi. Wel minder dat jullie nog geen werk en onderdak hebben gevonden, maar dat gaat vast nog wel lukken :)
Heel veel plezier en succes daar nog!!
Kus Daan.
PS: Ik had je nog gesmst, maar hij kwam niet aan. Gebruik je je eigen nummer wel daar? -
20 Mei 2006 - 10:36
Marloes:
Hey hey! Heb je nu onderhand al werk en onderdak dan? Of moet ik een voedselpakketje en een grote kartonnen doos opsturen?;) haha. Nou laat even weten hoe het gaat, ben benieuwd! Veel plezier, xxx Marloes -
21 Mei 2006 - 19:16
Maryam:
Hee Girl,
Zo te zien hebben jullie het wel naar jullie zin daar in Lekker zonnige Mallorca. :D
Veel succes met het zoeken van werk en onderdak.
Veel plezier.
Dikke Kus Maryam -
26 Mei 2006 - 16:30
Marloes:
Laat nou eens wat van je horen op de site!!! je leeft toch nog wel he? heb je nu al onderdak/werk? xxx -
28 Mei 2006 - 15:09
Esther:
Heej Anne,
Ik had helemaal niet doorgehad dat je terug in Nederland was, laat staan dat je alweer weg was! Ik zal je site toch maar eens iets beter in de gaten gaan houden, want wou eigenlijk gaan vragen wanneer we weer eens af gingen spreken haha. Vond het namelijk wel erg gezellig vorig jaar in Utrecht :)
Maaruhm, nu in Mallorca dus? En wat is het plan? Werken begrijp ik? De zomer doorkomen? Lijkt me heerlijk!!
Gebruik je nog steeds je oude hotmail adres? Dan zal ik je binnenkort eens mailen over mijn leventje :)
Liefs, Esther