... - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu ... - Reisverslag uit Saalbach, Oostenrijk van Annemartien Speckmann - WaarBenJij.nu

...

Door: Annemartien

Blijf op de hoogte en volg Annemartien

16 December 2005 | Oostenrijk, Saalbach

Hej! Nou, morgen is het dan zover! Mijn eerste dag als kamermeisje! Moet zeggen, K heb er zin in! Nou niet zozeer om het werk, maar om wat te doen! Ik verveel me dood! Vandaag zijn de eerste gasten al aangekomen, dit weekend is het ´rave on snow´ weekend! Er schijnen allemaal dj s enzo te komen. Big party!! alleen nu moet ik dus werken..
Gister ben ik met Rosa (receptioniste) en Michael (chef kok) Naar Otzi bar geweest, is onder het hotel. Ze zoeken daar nog iemand!! Ik heb gezegd dat ik wel voro hem wou werken, maar hij zij dat hij dat niet zomaar kon maken, omdat het onderdeel van het hotel is ofzo.. Ik snapte er niet alles van, maar hij gaat wel mevrouw Worch praten om te kijken of ik daar 2 dagen in de week kan werken ofzo! Laten we het hopen..
Maar dit weekend is een beetej mijn proef weekend. Aangezien mevrouw denkt dat ik het werk als kamermeisje niet aankan, omdat ik elke ochtend 23(!!!) kamers schoon moet maken! (ik hoop dat ik het NIET kan!) Maar als dat dus niet gata, moet ik naar Hinterglemm om in een apartement te gaan werken. daar zijn bijna alleen nederlanders en dan kan ik die ook informeren enzo. Oke, leek me leuker. Maar nu zegt Michael dat het allemaal van die zuiüers zitten die veel apot maken enzo.. Ja echt Nedrelanders dus! Maar ik ga weer! Ik laat van me horen hoe het dit weekend gegaan is!

Liefs aan iedereen!
ps: Ik krijg hier veel te horen dat ik goed Duits spreek! NOu ja zeg!! Maar toch leuk!

• 17 December 2005 - 11:50

Rolien:

hej annem,

je moet er maar het beste van maken. Het is nou eenmaal niet anders... Het wordt daar vast nog wel gezllig. Je krijgt de groeten van maryam. Die kwam ik tegen in de stad. Nou hou het daar gezellig he ;-) Fijn weekend. Liefs mij

• 17 December 2005 - 12:16

Maryam:

Heey meissie,
    jooh 23 kamers op 1 dag :s
    das wel veel ja nou wens je heel veel succes en anders hopen dat je misschien toch wat anders kunt gaan doen.
    Het wordt vast nog wel gezellig als alle toeristen komen enzo.
    Nog bedankt voor je kaartje en ik hoop dat de mijne ook een beetje optijd komt hihi:)
    DoeiDoei
    Dikke kus Maryam

• 17 December 2005 - 13:29

ANNEKE:

Hoi meissie,ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal verder gaat, het is net een soap.Vandaag is hier weer een vette sneeuwdag, wel leuk.Ben jij natuurlijk wel gewend.
    Nu de kok er is, krijg je zeker ook wel te eten?
    Werk ze en tot horens!

kus mam.

• 17 December 2005 - 13:43

Anneke ( Tante):

Hoi Annemartien, gaat het met je ups en downs? Ik hoop het voor je. Na regen komt zonneschijn of sneeuw natuurlijk. Ik kom net terug van het winkelen, het is hier een dikke sneeuwprut.
    Hou je taai en maak plezier.
    doeiiiiiiiiiiiiii
    Anneke

• 23 December 2005 - 21:27

Inez:

hai!
    Leuk om te lezen hoe het daar gaat allemaal! ik hoop voor je dat idd want anders mag gaan doen daaro. zou natuurlijk machtig mooi zijn!!:)
    En kom je wel wat aan snowboarden toe???
    Toedels

• 24 December 2005 - 11:50

Diny:

Je hebt het wel erg druk zeg, ik hoop dat je nog wel tijd hebt om te gaan boarden. Leuke site zeg.Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar met veel sneeuw.Liefs Diny

• 24 December 2005 - 15:57

Frea:

hey Anne,
    hoe is het werk als kamermeisje??? Wilde je nog even bedanken voor je kaartje. Een hele goede kerst en jammer dat je er maandag niet bij bent :(